Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι σας
           
 •  Λίγα λόγια για εμάς και το εργαστήριό μας

Η ανάγκη για δημιουργική έκφραση, που υπήρχε από πολύ παλιά, οδήγησε στην επαφή και ενασχόληση με το χειροποίητο κόσμημα τα τελευταία έτη. Έτσι ξεκίνησε αυτό το υπέροχο ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας. Ακολούθησαν οι θετικές κριτικές και το μόνο που έμενε ήταν η δημιουργία ενός ζεστού, φιλικού και άνετου χώρου, ώστε το ταξίδι αυτό στον κόσμο του χειροποίητου κοσμήματος να συνεχιστεί σε πιο οργανωμένη βάση και με τη δική σας πλέον συντροφιά!

Έτσι δημιουργήθηκε το εργαστήρι χειροποίητου κοσμήματος «Παράξενο», η λειτουργία του οποίου ξεκίνησε μόλις στις αρχές Δεκεμβρίου 2013.

Ο χώρος του εργαστηρίου αποτελείται από δύο μέρη. Στο ένα είναι ο χώρος όπου η έμπνευση γίνεται δημιουργία, δηλαδή ο χώρος με τα εργαλεία και τα μηχανήματα! Στο άλλο είναι ο χώρος όπου εκτίθενται τα χειροποίητα κοσμήματά μας και μπορείτε να τα δείτε, να τα δοκιμάσετε και φυσικά να αποκτήσετε όποια από αυτά σας αρέσουν και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές!
 
 
Οι δημιουργίες μας

Τα βασικά μέταλλα που χρησιμοποιούνται στα κοσμήματά μας είναι ασήμι, τιτάνιο, αλπακάς, χαλκός, ορείχαλκος και για τη διακόσμησή τους χρησιμοποιούμε κυρίως ημιπολύτιμες πέτρες, σμάλτο και υγρό γυαλί. Ο συνδυασμός των υλικών αυτών για την κατασκευή των κοσμημάτων γίνεται με υλικά, εργαλεία και μηχανήματα άριστης ποιότητας και φυσικά με όλο μας το μεράκι και τη φαντασία.

Αν και τα κοσμήματα υπερέχουν αριθμητικά, στο κατάστημά μας θα βρείτε και διάφορες άλλες χειροποίητες δημιουργίες, όπως στέφανα, διακοσμητικές συνθέσεις κλπ., οι οποίες ελπίζουμε με τον καιρό να αυξηθούν. Άλλωστε ο πειραματισμός με καινούργια υλικά και τεχνικές είναι για μας μια πολύ ευχάριστη πρόκληση!

Τα υλικά και οι πέτρες μας

Και για όσους ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το χειροποίητο κόσμημα, διαθέτουμε υλικά και ημιπολύτιμες (αποκλειστικά) πέτρες για την κατασκευή κοσμημάτων. Πρόκειται αποκλειστικά για υλικά και πέτρες που χρησιμοποιούμε και εμείς οι ίδιοι για τα δικά μας κοσμήματα.  

Δημιουργούμε μαζί!

Επίσης, στο εργαστήρι μας μπορείτε να επιλέξετε εσείς σχέδια, μέταλλα, υλικά ή ημιπολύτιμες πέτρες που θέλετε να έχει το κόσμημά σας και εμείς θα αναλάβουμε την κατασκευή του!

Επισκευές / Τροποποιήσεις
Στο εργαστήρι μας πραγματοποιούμε επισκευές και τροποποιήσεις κοσμημάτων (επιχρυσώσεις, στένεμα, άνοιγμα δαχτυλιδιών κλπ.), οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η πάροδος του χρόνου ή κάποιο ατύχημα δεν θα επηρεάσει το μοναδικό σας κόσμημα.

Η μοναδικότητα των κοσμημάτων μας

Σε ό,τι αφορά τα σχέδια και το ύφος των κοσμημάτων μας, καθώς μας είναι πολύ πιο εύκολο να τα απεικονίσουμε απ’ ότι να τα περιγράψουμε, θα περιοριστούμε σε μία γενική περιγραφή! Καλλιτεχνικό – εικαστικό κόσμημα! Κι αυτό γιατί μέσα από τα κοσμήματά μας επιδιώκουμε να εκφράσουμε και να απεικονίσουμε τις ιδέες μας και τα συναισθήματά μας. Επίσης γιατί κάθε μας κομμάτι είναι μοναδικό και έχει τη δική του προσωπικότητα! Έχει το δικό του σχέδιο, τα δικά του υλικά και τη δική του τεχνική. Ακόμη και σε περίπτωση αναδημιουργίας του, το αποτέλεσμα που θα προκύψει δεν θα είναι ποτέ το ίδιο, αλλά το δεύτερο κομμάτι θα είναι πάντοτε διαφορετικό και ξεχωριστό από το πρώτο και θα έχει τη δική του προσωπικότητα.  Αντίστοιχα ελπίζουμε ότι κάθε μας κόσμημα θα γίνει μέσο έκφρασης του προσώπου που θα το φορέσει. Αυτό άλλωστε είναι για μας το μαγικό ταξίδι στον κόσμο του χειροποίητου κοσμήματος!