Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι σας
           
 


Όροι χρήσης

Το paraxenohandmade.gr σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Παρακάτω αναλύονται οι όροι χρήσης του Online Shop οι οποίοι ισχύουν για όλους τους χρήστες και τους επισκέπτες αυτού. Οι χρήστες του paraxenohandmade.gr δεσμεύονται από τους όρους, όπως αυτοί αναγράφονται αλλά και από κάθε τυχόν τροποποίηση τους, χωρίς καμιά εξαίρεση. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης διαφωνεί με τους όρους, τότε θα πρέπει να απέχει από οποιαδήποτε συναλλαγή. Το paraxenohandmade.gr διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει νομικά μετρά σε περίπτωση παραβίασης των παρακάτω:

 

Προσωπικά Δεδομένα

Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα paraxenohandmade.gr, είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία χρησιμεύουν για λόγους διεκπεραίωσης της συναλλαγής σας. 

Όλες οι συναλλαγές που γίνονται μέσω του paraxenohandmade.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα paraxenohandmade.gr σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.

Κατ’ εξαίρεση, δια του παρόντος, παρέχετε ρητά τη συναίνεσή σας στην εταιρία να χρησιμοποιήσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση προκειμένου να σας αποστέλλει ενημερωτικό υλικό σχετικό με τα νέα και τις προσφορές της.

 

Ασφάλεια

Το ηλεκτρονικό κατάστημα paraxenohandmade.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς εμπορικές συναλλαγές online. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε τη δυνατότητα να κρυπτογραφήσουμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η παρέμβαση τρίτων προσώπων σε αυτές, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους μέσω του Διαδικτύου. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί το παγκόσμιο σημείο αναφοράς σήμερα, για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων στους χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία συμπεριλαμβάνει μία διαδικασία, κατά την οποία οι πληροφορίες που αποστέλλονται από έναν χρήστη σε έναν εξυπηρετητή κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και αποκρυπτογραφούνται μόνο από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους. Επιπροσθέτως, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται και από έναν μηχανισμό, ο οποίος εξακριβώνει αυτόματα εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχθεί κατά την μεταφορά.

 

Περιορισμός Ευθύνης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.paraxenohandmade.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει προς πώληση μέσω φωτογραφιών και περιγραφών. Ωστόσο ο δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει τυπογραφικά και αριθμητικά λάθη. Το  paraxenohandmade.gr δεν εγγυάται, άμεσα ή έμμεσα ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα είναι πάντοτε επίκαιρο, ασφαλές, χωρίς σφάλματα, θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των χρηστών και ότι τα αποτελέσματα που θα προέλθουν από την χρήση του θα είναι αξιόπιστα, ακριβή και χωρίς σφάλματα.

 

 Ακύρωση Παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικώς ή μερικώς) θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μέσω e-mail στο info@paraxenohandmade.gr ή τηλεφωνικά στο 2441551165 ώρες καταστημάτων : Δευτέρα, Τετάρτη,  Παρασκευή 8:30 - 14:00 και 18:00 – 21:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 8:30 - 14:00.

Η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας, δίνεται μέχρι τη χρονική στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε ακύρωση μετά το πέρας της χρονικής αυτής περιόδου, είναι αδύνατη.

 

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς την υποχρέωση να μας γνωστοποιήσετε το λόγο, εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε, με την επιβάρυνση του κόστους αποστολής. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν τα προϊόντα που επιστέφετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους ή να έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι ασφαλείας, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Αν δεν επιθυμείτε κάποιο άλλο προϊόν η Επιχείρηση θα σας επιστρέψει τα χρήματα που έλαβε από εσάς για την πώληση από την οποία υπαναχωρήσατε. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Προϊόντα τα οποία έχουν γίνει ειδική κατασκευή δεν επιστρέφονται. 

Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει πριν την αποστολή να αποστείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνσηση  info@paraxenohandmade.gr, το οποίο θα αναφέρει οπωσδήποτε τον κωδικό παραγγελίας ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το 2441551165 ώρες καταστημάτων : Δευτέρα, Τετάρτη,  Παρασκευή 8:30 - 14:00 και 18:00 – 21:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 8:30 - 14:00.. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα της εταιρίας μας:

Μαρια Ξένου

Βάλβη 37, Καρδίτσα

Τ.Κ 43100

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.Αξιώσεις – ΔιαμαρτυρίεςΓια οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με το paraxenohandmade.gr, για την άμεση διευθέτηση του, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε είτε μέσω e-mail info@paraxenohandmade.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το 2441551165 ώρες καταστημάτων : Δευτέρα, Τετάρτη,  Παρασκευή 8:30 - 14:00 και 18:00 – 21:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 8:30 - 14:00.


Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων

Η επιστροφή προϊόντων χρεώνεται σε βάρος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα . Σε τέτοια περίπτωση  παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε άμεσα μέσω e-mail στο info@paraxenohandmade.gr ή τηλεφωνικά με το  2441551165  Δευτέρα, Τετάρτη,  Παρασκευή 8:30 - 14:00 και 18:00 – 21:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 8:30 - 14:00.

Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος paraxenohandmade.gr συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ 23% και τον φόρο πολυτελείας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα paraxenohandmade.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές, οι οποίες θα ισχύουν για παραγγελίες που τίθενται μετά τη γνωστοποίηση της νέας τιμής.

 

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το ηλεκτρονικό κατάστημα paraxenohandmade.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

 

Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος paraxenohandmade.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.